VOEDING-ANALYSE

Ik eet gezond maar is dat wel zo?
Krijg ik voldoende essentiële voedingsstoffen binnen?
Past mijn eetpatroon bij mijn lifestyle?

Maak een afspraak. 

Met een voeding-analyse weet je waar je aan toe bent. 

Het kan een bevestiging zijn dat je goed bezig bent.
Het kan een vertrekpunt zijn voor verbetering.
OMvitaal kan je bij de verbetering helpen.
Neem gerust contact op en vertel je wensen.

Een voedingsanalyse is een check op je voedingspatroon, niet je lifestyle.

Indien er nog geen eerder kennis is gemaakt vindt er een kennismakingsgesprek, op afspraak, telefonisch of online, plaats. Afhankelijk van je wensen kan ook een intakegesprek plaatsvinden. Je krijgt informatie mee en gaat aan de slag.

Een voedingsanalyse bestaat uit

Je gaat een voedingsdagboek bijhouden
Zodra OMvitaal het voedingsdagboekje in bezit heeft ontvang je, na 7 werkdagen, de uitwerking op je voedingspatroon (analyse).

De analyse geeft je inzicht in welke voedingsstoffen je voldoende, te veel of te weinig eet. Wil je op de verkregen informatie actie ondernemen, maar weet je niet hoe het uit te voeren? Heb je tips of adviezen nodig om mee aan de slag te kunnen? Maak dan een afspraak.

Betaling voedingsanalyse

Als je een rekening wenst dan wordt deze je per e-mail toegestuurd. Betreft het een online kennismakings- en/of intake gesprek dan start de voedingsanalyse uitwerking pas nadat de betaling door OMvitaal is ontvangen. Zie algemene voorwaarden. 

Extra – Los aan te vragen***
Weekschema op maat. 
Het schema wordt aan de hand van de voedingsanalyse en de meest geliefde/gewenste producten, indien het past binnen een gezond voedingspatroon past, voor u opgesteld. Het weekschema kan dienen als extra hulpmiddel.