R E F E R E N T I E 

Het geeft een vertrouwd gevoel als je kunt toetsen of OMvitaal bij u past en dat kan biedt waarnaar u op zoek bent. Hier kunt u de ervaringen lezen. Heeft u een vraag neemt u dan gerust contact op.


Deel de successen en laat uw ervaring(en) hieronder erbij plaatsen.
Wat is uw ervaring als particulier, bedrijf of sportvereniging met OMvitaal?
Schrijf hetgeen u wilt delen op en mail het naar info@omvitaal.nl

Een vriendin gaf mij het laatste zetje.
Ik ben haar daar dankbaar voor.

Dit is hét adres om stapje voor stapje in eigen tempo aan de slag te gaan….

Het ging niet goed met mij, mijn energie was weg, ik zag door de bomen het bos niet meer, vond dat iedereen schuldig was en was regelmatig moe. 

Ik ben bij OMvitaal gekomen om aan te sterken en niet om af te vallen.
Het heeft mij maar ook mijn relatie een boost gegeven. Ik ben weer terug!

Dankzij Helga haar persoonlijke aanpak, adviezen, motiverende gesprekken tijdens het wandelen, goede voedingspatroon adviezen op maat, gaat het weer goed met mij. Ze heeft me geleerd op een andere manier te ervaren in leefstijl en met wat voeding met mij doet. Ik durf meer te eten en heb meer energie. Altijd heb ik geluisterd naar mijn moeder, de radio en TV als het over voeding ging. Ik weet nu dat ik uniek ben en weet ook nu welke voeding en leefstijl beter bij mij past waardoor ik me weer goed voel. De komende jaren kan ik vooruit en ik zal het niet meer zover laten komen. Ik heb weer de regie over mijn lijf en leven. Ik zie mezelf weer staan en het voelt heerlijk! 

Het traject is intensief, hard werken (ook voor Helga zelf) maar alles is het dubbel en dwars waard! Nu nog na 3/4 jaar kan ik zeggen “Het is een duurzame oplossing en het voelt geweldig!”

Bedankt voor alles en ik hoop dat velen OMvitaal gaan vinden omdat je deze intensieve persoonlijke service tegenwoordig nergens meer krijgt. 

Conny

Eigenaar dierenspeciaalzaak , n.v.t.

De gesprekken zijn altijd leerzaam….
Een paar maanden geleden ben ik bij Helga van OMvitaal begonnen om gewicht te verliezen. Door mijn patronen te veranderen en de “stok achter de deur” ben ik afgevallen.

Ik ben tevreden met alles wat ik geleerd heb…..
Mijn lichaam is gezonder geworden;
– minder lichaamsvet
– minder visceraal vet
– ik heb weer taille gekregen
– mijn buikomvang  is 10 cm. slanker geworden

Het bevalt me uitstekend.
Wat is er veranderd: Ik eet regelmatig, snoep/snack en snaai niet meer of heel zelden nog (doen we allemaal ;-)). Mijn voedingspatroon rondom het sporten heb ik ook op advies aangepast. Het bevalt me uitstekend!

Verder volg ik de voeding- en leefstijladviezen op en neem tussendoor bewust iets te eten. Ik eet echt ruim voldoende, wel van de juiste producten, dan heb je geen honger gevoel.

Ik probeer mijn levensstijl zo aan te houden, dankzij OMvitaal.

Anoniem - lid sportschool de Plataan

Mijn hoofddoel was sterker worden en aankomen
Via mijn Personal Trainer ben ik bij OMvitaal terecht gekomen. Een paar maanden geleden heb ik contact gezocht met OMvitaal. Mijn hoofddoel was sterker worden, en dat betekende voor mij onder andere aankomen.

Mijn BMI was heel laag. Ik wist zelf niet hoe ik het aan moest pakken en meteen bij het eerste gesprek bleek dat ik op het verkeerde pad zat. Maar niet getreurd, want door de bemoedigende en bezielende houding van Helga werd me duidelijk dat het geen probleem was, maar juist iets is om aan te kunnen werken.

Stap voor stap, overzichtelijk en helder, heeft ze me door de eerste paar maanden van het nieuw voedingspatroon (geen dieet) geholpen voor het actieve leven dat ik wil leiden.

Super!

Marije Heemskerk - 2015

Lerares zang en piano

Het voelt veel beter nu ….
In mijn drukke full-time baan met een gezin met drie kinderen is het belangrijk om fit en energiek te zijn. Net als veel vrouwen probeer ik alle ballen zo goed mogelijk in de lucht te houden.

De laatste jaren kwam ik weer aan in gewicht en was de balans: privé, werken, gezond eten en sporten ver te zoeken. Diëten werkte maar voor even en ik kreeg er in ieder geval geen energie van.

Met behulp van Helga heb ik de balans weer teruggevonden. Eerlijk is eerlijk je moet het wel zelf willen en doen. Maar Helga was er op de juiste momenten gevraagd en ongevraagd met (deskundige) ondersteuning en tips.

Ze is enthousiast, motiveert en inspireert!
Wat ik hierbij als bijzonder positief heb ervaren is dat Helga naar me luisterde en samen keken wat het beste paste bij mij als persoon en in mijn leven. Kortom advies op maat!

Cecilia Guijs

Kantoordirecteur, ABN AMRO

Wil jij snel weten of je qua gezondheid goed bezig bent?
Maak dan een BA afspraak en je weet het gelijk! Sneller kan haast niet.

Hiermee mijn weeg en meten ( Body-analyse ) ervaring

Onlangs heb ik de body analyse bij OMvitaal ondergaan.
Ondanks dat mijn BMI goed is zit er wel degelijk te veel vet rond mijn taille.

Met de verkregen meetgegevens en de uitleg was het verhelderend voor mij om duidelijk te krijgen waar verbetering mogelijk is of wat wel goed is. Prachtig apparaat die intelligente weegschaal.

 

Cindy Amersfoort - 2015

Praktijkondersteuner Huisartsen (POH)

Johanna van der Bijl schrijft over haar ervaring
Door Helga ben ik super goed geholpen met het vinden naar de juiste balans in beweging en voeding. Met veel enthousiasme heb ik onze contacten ervaren.

Ik heb door Helga de juiste sport gevonden die het beste bij mijn wensen en volle agenda past.

Als eigenaar van meerdere filialen en een druk sociale leven is het belangrijk gezond en vitaal te blijven waardoor je vele malen beter met stress momenten om kunt gaan en minder snel ziek wordt.

Tevens heb ik van Helga zeer goede voedingsadviezen gekregen voor na het sporten voor de juiste opbouw van spieren, om honger gevoel en ongezond eetgedrag te voorkomen.

Johanna van der Bijl - 2014

Huid- en Oedeemtherapeut

Ingrid van der Gaauw schrijft over haar ervaring
Helga heeft mij gedurende 9 maanden begeleid met lifestyle coaching en voedingsadviezen. Een hele ommezwaai in mijn leven met steeds een enthousiaste en motiverende Helga aan mijn zij.

Ik ben anders gaan denken over eten, bewegen en genieten van het leven. Het gevolg is dat ik fiks ben afgevallen, beter in mijn vel zit, bewuster eet en zelfs twee keer in de week ga sporten (voorheen nooit).

Mensen spreken mij erop aan, dat ik er goed uitzie.

Ingrid van der Gaauw - 2014

Larapide

DMHC I – PROJECT – “Water wat doet het met je”

10321055_10152359558067063_1480510901246852944_o  DT2014-Persbericht-Aiji Kley-3  Foto550-NMJUWUW8


De meeste mensen weten wel dat je elke dag voldoende water moet drinken maar toch lukt dit niet altijd. Tijdens het sporten is het nog eens extra belangrijk dat je goed drinkt omdat je dan vocht verliest doordat je zweet.

Wij (dames 1 van hockeyclub Dordrecht) trainen altijd 2 uur achter elkaar. Tussendoor hebben we kleine drinkpauzes maar hoeveel we nou precies drinken en hoeveel vocht we kwijtraken tijdens zo’n training wisten we niet. Maar dit was precies het onderwerp waar Helga’s stageopdracht “Water wat doet het met je?” over ging en wij wilden hier dus graag aan meewerken.

Voor deze opdracht werden we voor en na de training gewogen en moesten we precies bijhouden hoeveel we dronken zodat Helga kon berekenen hoeveel vocht wij verloren. Hieruit bleek dat we veel meer vocht verloren dan wij dachten (soms wel 1,5 liter) en dat het overgrote deel van ons niet voldoende dronk om dit te compenseren. Helga vertelde ons dat bij een verlies van 1% van het vocht de prestaties al verminderen en dat je bij een verlies van 2% pas dorst krijgt.

Wanneer je dorst hebt ben je dus eigenlijk al te laat.

Helga was super enthousiast en geïnteresseerd en ook heeft ze ons nog een paar goede tips gegeven over wat we bijvoorbeeld het beste kunnen eten voor of na de training of wedstrijd. En wij weten nu dus dat naast hard trainen ook voldoende water drinken erg belangrijk is om zo goed mogelijk te presteren op het hockeyveld!

Winning team - project Water

Winning team – project Water

Dames Hockey Club I in Dordrecht

Stage project - WATER wat doet het met je?, DMHC I