Even voorstellen

Een gezonde leefstijl doet meer met je dan alleen maar een gezond gewicht.

Wat zijn jouw wensen?  Je wilt ook fitter en vitaler zijn? Je wilt ook een gezond gewicht? Je wilt van het jojo-effect af? Je wilt weten of je voldoende essentiële voedingstoffen binnen krijgt? Je woont alleen en vraagt “hoe kan ik handig en verstandig toch iedere dag gezond eten? 

Mijn naam is Helga Spit-Kouwenhoven, ik ben gediplomeerd voedingsconsulent en geregistreerd BGN-gewichtsconsulent waardoor je verzekerd bent van een professionele aanpak:

 Hormonale veranderingen bij vrouwen (vanaf 35)

 Mindfulness afvallen

 Mooi en vitaal verouderen

 Onregelmatige diensten

 Veranderingsbereid duurzaam afvallen

 Persoonlijke lifestyle coaching.

 

Vergoeding
Steeds meer zorgverzekeraars ondersteunen de klant door bij te dragen aan de professionele coaching van OMvitaal. 

Ik heb ook ongezonder geleefd, was zwaarder en vaak moe. Als ik daaraan terugdenk……
Nu ben ik fit en voel me super goed. Verder ben ik gelukkiger, heb een mooiere huid, voel me aantrekkelijker en heb een gezond gewicht dat bij mij past. Heerlijk, nooit meer lijnen. Nooit meer dat gedoe met eten. Ik geniet! Dat wil je toch ook?

Passend bij jou en niet andersom.
Veranderingsbereid duurzaam afvallen is hervinden wat bij jou past en het je eigen maken zodat aanpassen niet meer nodig is. 

Ervaar zelf en voel hoeveel moois het je geeft. 
Meer energie, mooiere huid, langer jong, aantrekkelijk, een vitale uitstraling en nog veel meer gezondheidsvoordelen….. Eenmaal geleerd en je kunt er de rest van je leven van genieten. 

Gezond hoeft niet duur te zijn.
Uiteindelijk is een gezond lichaam goedkoper dan een lichaam dat niet goed verzorgd wordt. 

Gezond en duurzaam gaat voorop!
Er wordt niet gewerkt met tijdelijke oplossingen zoals (snel werkende) afslankproducten. Ik leer je welke producten je kunt kiezen en die bij jou passen. 

Een cliënt komt op zijn werk en krijgt een compliment van zijn collega

“Goh, wat zie jij er goed uit zeg? Ben je afgevallen?”, waarop hij antwoordt. “Bedankt. Nee, ik ben gestopt met lijnen en heb de adviezen van OMvitaal opgevolgd, eet lekker en voel me inderdaad goed”.

 

Voor het maken van een afspraak, zie contact.
Graag tot ziens.

 

 

 

“Ik haal mijn energie uit het
adviseren, voorlichten,
coachen, fitter, vitaler
en gelukkiger 
maken
van mensen.

Vergoeding verzekering

De consulten van OMvitaal worden door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De verzekeraar kan je daarover meer over vertellen.


Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds geeft het volgende aan:

Wist je dat we een derde van de gevallen van de meest voorkomende kankersoorten kunnen voorkomen door gezond te eten, voldoende te bewegen en een gezond gewicht te behouden? In deze schatting zijn de gevallen van kanker die door roken worden veroorzaakt niet meegenomen.

(Bron: Wereld Kanker Onderzoek Fonds).