OMvitaal-Intensief

Je hebt gekozen voor OMvitaal-Intensief
Naast het verbeteren van je lifestyle wil je nu ook ‘Puur en Gezond’ aanleren. 

Iedere stap is er eentje maar je kunt ook, én je lifestyle én ‘Puur en Gezond’ in één keer leren. Dat vergt wel échte motivatie en inzet. Het je eigen maken en het toepassen van ‘Puur en Gezond’ heeft tijd nodig, nét als bij het aanleren van een gezonde lifestyle. 

Behandelplan

In 8 aaneengesloten weken leer je vanaf de start van het behandelplan, met iedere week een consult van een half uur, ‘Puur en Gezond’ te eten. Je lifestyle wordt direct in dit behandelplan meegenomen.

Iedere week krijg je nieuwe opdrachten mee. Met deze opdrachten kan het thuisfront meeliften op jouw coachingstraject. De thuiswerkopdracht kan dienen als naslagwerk, evenals ook het boek dat je ter afsluiting ontvangt.  Het hele traject duurt 12 weken.

Kun je door omstandigheden niet in een van de 8 weken op het contact coachingsconsult komen, maak dan tijdig daarvoor in de plaats een online (face time of skype) consult afspraak. Bij een online consult worden de thuiswerkopdrachten naar je huisadres gestuurd. Belangrijk bij een online consult is dat je tijdens het consult niet gestoord wordt. Verschuiven van de afspraak naar een daaropvolgende week is niet mogelijk.  

Week 1
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 
                                                        
30 min.
Week 2
Intake gesprek
Voedingsanamnese
Body-analyse
Huiswerkopdracht
60 min. 
Week 3
Aan de hand van de verkregen informatie vindt de uitwerking van de voedingsanalyse plaats 
>60 min.
Week 4
Uitwerking voedingsanalyse bespreken en de start van het behandelplan.

30 min. 

 

Een structurele verbetering vraagt wat meer geduld, maar dan heb je ook echt een duurzaam gezond gewicht én leef je volgens de principe ‘Puur en Gezond’.


Een verandering in je leven?


Je kunt altijd later een advies of coachingsgesprek aanvragen om weer éven een stapje verder geholpen te worden of om antwoord te krijgen op je vragen. Laat het niet los; dat zou zonde zijn van je inzet. OMvitaal helpt jou hierbij.

Probeer te voorkomen dat je terugvalt in oude verkeerde gewoontes. Als je dat merkt, maak dan snel weer een afspraak. Je bent het waard om hier tijd en energie in te steken. Op een gegeven moment is de nieuwe gezonde lifestyle met jou verweven.

Jou helpen naar een gezonde lifestyle met een duurzaam gezond gewicht is de visie van OMvitaal.